LESROOSTER


Wekelijkse lessen

Om een consistente beoefening te ondersteunen, bent u van harte welkom om meerdere lessen voor gevorderden te boeken voor een wekelijks schema in uw agenda.DINSDAG

Hatha Yoga, Yin Yoga en Somatic Yoga
20:00 – 21:30 
Langestraat 13, Tilburg
Boek 0621318056


SAVASANA SUNDAYS
in October & November
(check full info)
Boek

WOENSDAG

Buitenyoga bij Harmoniepark Langestraat 13, Tilburg
19:00 – 20:00 Boek

(tijdelijk niet)

VRIJDAG

Gentle Yoga via Zoom
11:00 – 11:45 Boek
(tijdelijk niet)

Restorative via Zoom
12:00 – 12:45 ​Boek
(tijdelijk niet)

DONATIE voor proefles en per on-line les
standaard € 10, – andere € 5, – of PWYW
Ik bied deze lessen aan op basis van vertrouwen en eerlijkheid. Vrijgevigheid wordt binnen het Boeddhisme gezien als een belangrijk aspect voor spirituele groei en transformatie. Als je op dit moment steun nodig hebt, waardeer ik je vrijgevigheid, die anderen direct helpt om yoga te ontvangen, en dat ik door kan gaan met lesgeven.

Vraag voor een betaalverzoek op 0621318056. Of maak je donatie over naar rekeningnummer
NL76 ABNA 0589 5100 96 ten naam van M Anohina met als omschrijving ” yogales”.

MOVE – Deze yoga beoefening is erop gericht om het lichaam te ontgiften en op het in balans brengen van je geest door middel van beweging en meditatie. Een oefening in aandacht die aansluit bij je deugdzame gewoonten. Je hebt misschien moed nodig om op je mat te gaan zitten en ‘dank je wel’ tegen jezelf te zeggen.
BREATHE – Hier gebeurt het! Als je je op je adem focust in je yoga beoefening, word je je bewust van de controle die je hebt over je levensenergie. Je geest wordt rustiger en er zal een kalm bewustzijn ontstaan.
CONNECT – Zintuiglijke organen zijn hulpmiddelen voor het verwijderen van lijden, het beheersen van de geest en het bereiken van innerlijke vrede. Leren om de zintuigen te verzachten tijdens je beoefening, verbindt je met de diepere lagen van het zelf.