About me

“I have been a seeker and I still am, but I stopped asking the books and the stars. I started listening to the teaching of my Soul.”

Ik herinner me dat ik 15 jaar oud was toen ik de relatie tussen gemoedstoestand, lichaam en ademhaling begon te ervaren. Liggen en een groene kleuren scan van de ene naar de andere kant visualiseren, was een manier om buikpijn te verlichten. Diepe ademhaling was een manier om gevoelens van angst te kalmeren. Vanaf 200 terug tellen om gedachten te vertragen. Op een instinctieve manier verbond ik mezelf met die wereld van zelfgenezing en zelfkennis. Ik ben een autodidact, gewekt door boeken en levenservaring. Later begon ik het fysieke deel van yoga te beoefenen – de asanas. De praktijk gaf me zeer snel resultaten. Door zelfstudie ontstond de behoefte om mezelf te onderwijzen met professionele yogatraining. Op dat punt speelde het Yoga Centrum van Tilburg een grote transformerende rol in mijn leven. Ik trainde als yogaleraar voor zowel kinderen als volwassenen.

In het afgelopen jaar heb ik meer dan 1000 kinderen ontmoet. Ze hebben me geleerd dat volwassenen eigenlijk weer kinderen proberen te worden. Zodat ze minder zorgen hebben; om flexibeler te worden; om zichzelf te kunnen zijn; vrij en gelukkig te zijn; om zichzelf los te kunnen zien van wat hun opvoeding hun heeft geleerd en om erachter te komen wie ze werkelijk zijn. Kinderen weten dat allemaal, ze hebben misschien niet de woorden, maar ze zijn veel intelligenter dan wij. Ze leren snel, ze zijn blij met yoga en ze zijn mijn belangrijkste inspiratie om met volwassenen te gaan werken.

Mijn relatie met yoga blijft zich elke dag verder ontwikkelen. Het leven met yoga heeft vele voordelen. Hoe yoga bijdraagt aan je leven, moet je zelf ontdekken. Maar ik zal heel blij en toegewijd zijn om je op weg te helpen. Be Happy! Namasté