REMEMBER WHO YOU ARE

YOGA, STILTE, MEDITATIE WEEKEND

23,24,25 SEPTEMBER 2022

BlueWoods,

Liempde, Boxtel

Tijdens deze retraite zullen we verschillende yogastijlen, meditaties en andere bewegingsbeoefaningen verkennen. We duiken diep in Yin Yoga, Somatic Movement, restorative en Yoga Nidra. Vertragen om echt naar het lichaam te kunnen luisteren. Je begeleiden naar een diepere kennis en begrip van je geest, lichaam en adem door je de ruimte en praktische tools te geven om meer bewustzijn en verbinding te creëren. Op zaterdagavond gaan we de hart openende kracht van de cacaoplant ervaren tijdens een combinatie van een cacao mantra ceremonie.

Als je op zoek bent naar een weekend om contact met jezelf te maken, je lichaam te voeden en meer ontspanning op diepere niveaus te vinden, ga dan met ons mee op deze geweldige retraite!
Kura Waka Retreat Centre zal dit weekend ons thuis zijn waar voor eten en accommodatie wordt gezorgd.

Retraite Inhoud

(foto) 
Program Snapshot:
VRIJDAG 
4pm Binnenkomst
5:00pm Opening cirkel (introductie en verbindingsoefeningen)  
5:30 Visionary Embodiment Yoga 
7:00 pm Dinner – Soep en brood 
9:00 uur Lezing-Yogafilosofieen nigcht discourse. Where all starts, forget who you are, detachment en impermanence. (check Guenka, listen) Corte meditatie richting de stilte. 
10:30pm Quiet time /STILTE
ZATERDAG
8am Buiiten Yin Yang/STILTE 
9am Breakfast  /STILTE 
10:30am Somatic Yoga /STILTE 
12:30pm Lunch /STILTE  + breaking de STILTE 14-16 DANA diverse activiteiten, Voorbereiden dinerStilte wandeling
Zelfstudie (boeken en crea brengen)
16:30/5:00pm Restortive 
7pm Dinner
8:30pm Cacao Ceremony, Sound Healing Meditation with Special Guest  10:30pm Quiet time
ZONDAG
8am Yin Yoga + Sound Healing with Special Guest
9am Breakfast
10:30am Meta Meditation 
12: 30pm Lunch
14:00-15:00 Somatic Yoga 15.30 Samen opruimen

Prijzen, betalingsvoorwaarden en boeking:

  • Standaardtarief €365 voor 2 nachten en training – mooie tweepersoonskamer (zie hieronder), stilte gevraagd van 22:00 uur tot ontbijt
  • Kamperen beschikbaar voor €315 voor 2 nachten
  • Beide prijzen Inclusief: alle eten, yoga, training zoals geadverteerd & accommodatie
  • Niet inbegrepen: reizen

Een niet-restitueerbare aanbetaling van €80 is vereist om uw plaats te bevestigen*. Restande berdach moet uiterlijk 6 weken voor het evenement worden betaald via betalings link. U kunt desgewenst ook het volledige bedrag betalen op het moment van reserveren of in termijnen indien het in drie delen wordt geregeld. Boekingen die minder dan 6 weken voor het evenement worden gemaakt, moeten volledig worden betaald.
Om ons €80 te sturen om je plaats te reserveren, kan je deze link gebruiken.

Annuleringsvoorwaarden: Mocht u om welke reden dan ook verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit schriftelijk aan ons door te geven, maar daarbij gelden de volgende voorwaarden:

Hoewel we annuleringen sympathiek willen behandelen, zijn onze plaatsen beperkt en moeten de volgende kosten in rekening worden gebracht. Als uw ruimte kan worden gevuld, is er mogelijk de mogelijkheid om uw plaats over te hevelen naar een toekomstige retraite, maar dit is naar eigen goeddunken, anders:

Van registratie tot 6 weken (44 dagen) voor vertrek – verlies van aanbetaling (*als ik alle 10 plaatsen kan vullen, kan de aanbetaling worden overgedragen naar een toekomstige retraite als je moet veranderen)
43-28 dagen voor vertrek 50% van de totale prijs
27-14 dagen voor vertrek 65% van de totale prijs
13- of minder voor vertrek 100% van de prijs
Als u niet zeker weet of u kunt komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we kunnen overleggen en het beste resultaat kunnen vinden.

Blue Woods

Accommodatie

Eten

Wie zijn we + fotos

DATA EN KOSTEN
315,- 365,- 

Route