FULL MOON YIN-YANG CACAO CIRCLE

ZATERDAGAVOND 24 FEBRUARI 

De nacht van de volle maan is een krachtig moment om verbinding te maken met de voedende, liefdevolle spirit van cacao in een intieme cirkel, verheven door een activerende beweging en door de helende aard van Yin Yoga. Met medicinale muziek en hartverwarmende sfeer.

Imagine that you are a cacao tree again. When the Moon is full, you grow and express new leaves. We discovered that while the cacao tree gathers energy in its roots during the New Moon, it shifts and radiates this energy in its fullest expression towards the branches in the Full Moon.”

Als de maan vol is, kan alles wat we in deze maancyclus hebben gepland en waarmee we hebben gewerkt, tot bloei komen.

TICKET

Zowel het heilige medicijn cacao als de beoefening van yoga zijn wegen naar het hart, vooral als je het samen in de gemeenschap doet!

De combinatie van Ceremoniële Cacao, een hartopenend medicijn en Yoga, geeft ruimte aan alles wat gevoeld of ervaren wil worden. Daarnaast zorgt cacao ervoor dat happy ‘hormonen’ worden vrijgegeven, wat gevoelens van vreugde en dankbaarheid versterkt. Bij Yin Yoga worden houdingen langer vastgehouden (2-5 minuten) voor een diepe ontspanning van het bindweefsel, de spiervezels en de fascia. Alle niveaus zijn welkom. Yin verbetert de slaapkwaliteit, verlicht angst, verbetert de flexibiliteit en mobiliteit en houdt je jong!

TICKET

Wat kun je deze avond/dag verwachten?

– Sharing cirkel
– Cacao en intentie zetten
– Actief, expressief, feestelijk begin
– Verbinden met de oneindige ruimte van het hart
– Lichaamsbewustzijn-Yin Yoga-oefening
– Begeleiding, veilige ruimte en sfeervolle muziek
– Reflectie ronde
– Gezonde snacks

♥ Zorg ervoor dat je een uur voor de ceremonie je laatste (lichte) maaltijd hebt gehad. Practice op een lege maag.

♥ Zorg ervoor dat je op de dag van de ceremonie en daarna voldoende water drinkt en drink op deze dag bij voorkeur geen koffie

♥ Neem een extra vest/trui en dikke sokken mee

Extra informatie: De botanische naam voor de cacaoboom is theobroma cacao, wat zich grofweg vertaalt als ‘voedsel van de goden’. In werkelijkheid is het het onbewerkte superfood van chocolade dat is voorzien van een turbocompressor met magnesiumflavanoïden, calcium, ijzer, zink, koper, kalium en mangaan, om er maar een paar te noemen. Omdat rauwe cacao wordt gemaakt door ongebrande cacaobonen koud te persen, gaan deze voedingsvoordelen niet verloren tijdens de verwerking.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Your name

Your email

Subject

Your message (optional)

“The Maya drank its Chocolate hot and frothy that was produced by pouring the drink back-and-forth from a height or with a beater (molinillo).”

TICKET
PRAKTISCHE INFO ♡
Dag: Zaterdag 24-02-2024
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Ik Groei Tilburg yoga & pilates studio | De Werf 3a, 5018 CX Tilburg
Sessieprijs: 37,- EUR; Meedoenregeling mogelijk
Reserveren: sms, what’s app @ 0621318056